Groepsaanbod renovatie

Maak jouw huis helemaal klaar voor de toekomst en bespaar onmiddellijk op je energiefactuur met het groepsaanbod renovatie. Dit groepsaanbod is een unieke samenwerking tussen de gemeente, energiehuis Veneco en benovatiecoach Energent.

Een onvoldoende geïsoleerde woning verliest veel warmte langs het dak, muren en/of ramen. Dit energieverlies kost bovendien veel geld. Je woning isoleren, betekent investeren in de toekomst en besparen op je energiefactuur.

Groepsaanbod renovatie

Het groepsaanbod bestaat uit een verzameling aan energetische ingrepen, waarvoor je eenvoudig een scherpe en kwalitatieve offerte kan krijgen. Je wordt hierbij ook begeleid: controleren van offertes, bezorgen van een investeringsfiche en nagaan of je in aanmerking komt voor de EPC-labelpremie. Bovendien krijg je een gratis energie-advies voor je hele huis.

Het groepsaanbod ondersteunt je vrijblijvend bij isolatie van jouw dak, muur of vloer, bij hoogrendementsbeglazing of raamvervanging en bij technieken als warmtepomp, zonne- of warmtepompboiler, zonnepanelen of een duurzaam ventilatiesysteem.

Wijkrenovatieproject Park Ter Daelmen

Daarnaast organiseren we samen met Woonwijzer Meetjesland en Energiehuis Veneco een wijkrenovatietraject in Park Ter Daelmen. Met een warmtescan, een mobiel energieloket en een groepsaankoop willen we het energieverlies en de factuur doen dalen. Bewoners van de Daalmstraat, Kleitstraat en Park Ter Daelmen kunnen hun warmtescan komen inkijken in de energiemobiel van 22 augustus tot 2 september. Daar krijgen ze meteen advies op maat en gaan we na welke aanbiedingen uit het groepsaanbod interssant kunnen zijn.