Algemene info sportkampen

Inschrijven sportkampen

Inschrijven voor een sportkamp kan online via onze reservatiewebsite http://reservaties.lievegem.be

Wacht niet tot het allerlaatste moment en maak je account op voorhand aan!

Een account aanmaken via http://reservaties.lievegem.be

  • Je registreert er je familie, waarna je een gebruikersaccount krijgt.
  • Je ontvangt een bevestiging van registratie via e-mail. Klik op de link in de e-mail, waarna je je kinderen kunt toevoegen aan je account als gezinslid. Enkel gezinsleden kunnen ingeschreven worden voor activiteiten, contactpersonen niet.
  • Tabblad activiteiten: hier kan je een overzicht van de sportactiviteiten van Team Sport consulteren.
  • Tabblad inschrijvingen: hier kun je je kinderen inschrijven voor de activiteiten.

Enkel gezinnen die geregistreerd zijn kunnen gezinsleden inschrijven.
Families die al een account hebben hoeven dit niet te doen, zij blijven in het systeem zitten.
Kinderen met gescheiden ouders:

  • Beide ouders maken een account aan.
  • Eén ouder registreert zijn/haar kind als gezinslid.
  • Je laat dit weten aan het team sport en zij zorgen ervoor dat het kind ook bij de andere ouder geregistreerd wordt.

Kinderen die op school een jaartje voor of achter zitten:

  • Je maakt zoals hierboven beschreven een account aan en voegt je kinderen toe.
  • Nadien neem je contact op met team sport. Team sport zorgt ervoor dat je je kind kunt inschrijven bij zijn/haar klasgenootjes.

Kinderen die afgelopen zomer naar het speelplein in Waarschoot of Lovendegem geweest zijn hebben een account in het systeem. Als je geen login hebt of je weet hem niet meer, neem dan contact op met Team Sport.

Hulp nodig?
Uiteraard blijven wij steeds ter beschikking voor vragen, hulp en assistentie. Je kan steeds terecht aan het vrijetijdsloket tijdens de openingsuren of bij Team Sport op afspraak.

Familiekorting

Wanneer je op hetzelfde moment, verschillende kinderen van je gezin voor sportkampen inschrijft in eenzelfde periode, krijg je vanaf het 2de kind 5% korting op het totale bedrag, vanaf het 3de kind krijg je 10% korting op het totale bedrag.

Terugbetaling ziekenfondsen/mutualiteit

Een mutualiteitsattest voor alle activiteiten waarvoor online ingeschreven wordt, zal digitaal ter beschikking komen in je account. Je ontvangt een e-mail wanneer dit beschikbaar is.

Fiscale attesten (voor kinderen tot 14j)

  • Tot de leeftijd van 14 jaar bezorgen wij al onze deelnemers ten gepaste tijde een fiscaal attest. Je ontvangt een e-mail wanneer dit beschikbaar is, en het zal ter beschikking komen in je online account.
  • De schuldenaar op het fiscaal attest is steeds de hoofdcontactpersoon van de online account. Controleer zelf als deze info correct is.
  • Deze attesten worden digitaal doorgestuurd naar de FOD Financiën en zullen raadpleegbaar zijn via MyMinFin (indien rijksregisternummer van de hoofdcontact én de kinderen zijn ingevuld)

Tussenkomst mutualiteit (voor allen)

  • Een mutualiteitsattest voor alle activiteiten waarvoor online ingeschreven wordt, zal achteraf digitaal ter beschikking komen in je account. Je ontvangt een e-mail wanneer dit beschikbaar is.

Opvang

De opvang regeling voor de 3 deelgemeentes verloopt op dezelfde manier. Voor en na het sportkamp kunnen de kinderen naar de BKO. De kinderen verplaatsen zich te voet, onder begeleiding van de BKO vestiging naar het sportcentrum (van dezelfde deelgemeente)

  • BKO de Vlinder naar sportcentrum Den Boer;
  • BKO Domino naar sportcentrum Waarschoot;
  • BKO De Speelboom naar sportcentrum Lovendegem.

Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan schrijf je je kind in voor BKO en voor het sportkamp.

Contact BKO:
09 396 23 03
BKO@lievegem.be

Ziekte of annulatie

Bij een annulatie die minstens één week voor de activiteit doorgegeven wordt aan team sport, wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald. Bij ziekte is terugbetaling mogelijk op voorwaarde dat een doktersbriefje binnen de 14 dagen bezorgd wordt aan team sport. Op voorhand geplande doktersbezoeken geven geen recht op terugbetaling.