Winnaars maand van de markt gekend

De afgelopen aprilmaand stond in teken van onze twee wekelijkse markten. Tijdens de 'Maand van de markt' kon iedereen die iets op onze markten kocht, deelnemen aan een wedstrijd. De winnaars zijn nu gekend.

Omslagfoto: Kim Genetello

In totaal krijgen 22 marktbezoekers voor 300 euro aan unieke Lievegembonnen, die enkel op onze markten gebruikt kunnen worden. Daarnaast komen twee bezoekers nog in aanmerking voor één van de prijzen van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Markt Lovendegem

De hoofdprijs van 50 euro gaat naar Marleen Deprez. Erna Van Lerberge, Veronique Van Hulle, Ria De Mil, Luc Hebbrecht, Fernand De Wispelaere, Eliane Depreeuw, Freya Van Speybroeck, Freddy De Meyer, Magda Haerens en Yvette Dossche winnen elk een Lievegembon ter waarde van 10 euro. Lieve Goemaeve maakt kans op één van de prijzen van de provincie.

Markt Zomergem

De hoofdprijs van 50 euro gaat naar Tijs Soberon. Rita Engels, Linda Dobbelaere, Marijke Keerman, Linda Flement, Peggy Van De Veire, Ingrid De Jaeger, Marleen Verhelst, Winny Ramboer, Bart Huyghe en Jenny Van Daele winnen elk een Lievegembon ter waarde van 10 euro. Linda Claeys maakt kans op één van de prijzen van de provincie.

Proficiat aan alle winnaars!