Waanzinnige boekenverkoop door de bibliotheek

Bibliotheek Lievegem verkoopt op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus duizenden tweedehands boeken. Hierbij kiest de bibliotheek voor een uniek concept, waarbij je enkel 5 euro toegangsgeld betaalt.

Omslagfoto: lokaal bestuur Lievegem

Ga maar alvast op zoek naar een grote kruiwagen, bakfiets of auto, want je kan duizenden tweedehands boeken inslaan voor een prikje. De bibliotheek van Lievegem verkoopt haar afgevoerde boeken. Op deze manier krijgen de boeken een tweede leven en komt er plaats vrij in de rekken voor boeiende nieuwe publicaties.

Neem alles mee wat je kan dragen …

Bibliotheek Lievegem kiest voor een uniek concept. Voor amper 5 euro mag je zoveel boeken meenemen als je kan dragen met een maximum van 50 items per persoon. Een grote draagtas of doos kan hierbij zeker van pas komen.

Gevarieerd aanbod

Je vindt er naast ouderen boeken zeker ook recentere titels die lichtbeschadigd zijn of iets moeilijker hun weg naar de lezer vonden. Daarnaast is er een ruim aanbod aan kinder- en jeugdboeken en kan je je collectie ‘young adults-boeken’ aanvullen met heel wat mooie exemplaren.

Niet genoeg? Dan kan je nog tussen de tijdloze non-fictie of weetjesboeken snuisteren. Niet alle informatieve boeken zijn nog actueel, maar ze bevatten soms prachtige illustraties of foto’s die perfect kunnen dienen voor mooie collage. Ideaal voor creatieve duizendpoten!

Verkoophoekjes in de bibliotheek

De tweedehands boekenverkoop van bibliotheek Lievegem is een eenmalige actie. Nadien vind je in iedere vestiging van de bibliotheek het hele jaar door een verkoophoekje met tweedehands boeken.

Praktisch

  • vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus
  • telkens van 10.00 tot 17.00 uur
  • Cultureel Centrum (Nieuwstraat 8)

Later deze maand krijgen Lievegemse verenigingen de kans hun slag te slaan.