Samen veerkrachtig tijdens de 10-daagse van de geestelijke gezondheid

Ontdek de spreukenwandeling

Samen met onze zorg- en welzijnspartners uit Lievegem brengen we inspirerende spreuken tot leven in het straatbeeld!  Volg de wandelroute en laat je onderweg verrassen door krachtige spreuken die je aanmoedigen en versterken. Sommige spreuken bevatten rode letters. Kun jij het verborgen woord vinden? 🔍 Bezorg jouw antwoord aan LDC en maak kans op een leuke prijs! 🎁

De wandeling start aan LDC Kerkelare en kan zelfstandig gelopen worden tussen 1 en 10 oktober. De route kan je hieronder downloaden of in LDC Kerkelare. (Je vindt ze in plastiek mapje aan de deur)

Wil je liever samen wandelen? Sluit dan gezellig aan op vrijdag 4 oktober om 14.00 uur. We verzamelen bij LDC Kerkelare, Kerkelare 21, 9920 Lievegem. Trek je wandelschoenen aan en ontdek met ons deze veerkrachtige wandeling!

In samenwerking met Logo Gezond+

Ken jij al Kzitermee.be? 

Soms zit je met iets, en dat is oké. Maar blijf er niet alleen mee zitten! Bij kzitermee.be vind je een luisterend oor, praktische tips en ondersteuning wanneer het even niet zo lekker gaat. 

Waarom blijven tobben als je hulp kan krijgen? Surf naar kzitermee.be, ontdek verhalen van anderen, en vind tools die jou verder helpen. Samen staan we sterker!

10-daagse van de geestelijke gezondheid

De 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid gaat elk jaar door van 1 t.e.m. 10 oktober, dan zetten we samen met tal van organisaties het belang van geestelijke gezondheid en veerkracht in de kijker. In 2024 en 2025 is het thema 'omgaan met moeilijke perioden'.

Meer weten: www.samenveerkrachtig.be