Openbaar onderzoek werken Ronselestraat-Leischoot

Het lokaal bestuur organiseert een openbaar onderzoek voor de rooilijn- en onteigeningsplannen voor de werken in Ronslestraat-Leischoot definitief vast te stellen. Van 31 mei tot en met 29 juni heb je inzage in de documenten en kan je opmerkingen indienen.

Omslagfoto: lokaal bestuur Lievegem

Op 20 december 2023 stelde de gemeenteraad het voorlopig onteigeningsbesluit ‘Ronselestraat-Leischoot’ voorlopig vast. De nieuwe rooilijn en de te onteigenen percelen zijn gelegen langsheen de Ronselestraat en Leischoot te Lievegem.

Documenten ter inzage

Van 31 mei t.e.m. 29 juni 2024 loopt hierover een openbaar onderzoek. De volgende documenten zijn te bekijken bij team omgeving op afspraak of digitaal te
raadplegen op de website van Lievegem:

  • voorlopig onteigeningsbesluit
  • ontwerp onteigeningsplan
  • projectnota

Indienen bezwaren of opmerkingen

Wie bezwaren of opmerkingen heeft tegen de definitieve vaststelling van deze plannen, of een verzoek tot zelfrealisatie wenst in te dienen, kan schriftelijke bemerkingen aangetekend sturen of afgeven tegen ontvangstbewijs aan het lokaal bestuur van Lievegem, Kasteeldreef 72, 9920 Lievegem, binnen de termijn van dit openbaar onderzoek. De datum van de poststempel of de datum van het ontvangstbewijs geldt als bewijs.