Openbaar onderzoek RUP agrarisch gebied Zomergem

De gemeenteraad van de gemeente Lievegem heeft het ontwerp gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan ‘RUP Agrarisch gebied Zomergem’ voorlopig vastgesteld op 23 november 2022.

Omslagfoto: Lydo Vyncke

    Dit ontwerp van het RUP is reeds onderworpen geweest aan een openbaar onderzoek van 9 januari 2023 tot en met 10 maart 2023. Omwille van een procedurefout wordt het openbaar onderzoek opnieuw georganiseerd.

    Nieuw openbaar onderzoek

    Het nieuwe openbaar onderzoek wordt georganiseerd van 1 september 2023 tot en met 30 oktober 2023. Je kan dit ontwerp RUP raadplegen op de gemeentelijke website www.lievegem.be. Het ontwerp ligt ook ter inzage op afspraak bij team omgeving, Dreef 20, 9930 Lievegem.

    Bezwaren en opmerkingen

    Bezwaren en opmerkingen aangaande dit ontwerp RUP kunnen uiterlijk maandag 30 oktober 2023 schriftelijk worden gericht aan de gemeentelijke commissie voor ruimtelijke ordening, op één van de volgende wijzen:

    • Stuur jouw brief aangetekend naar de Gecoro, Kasteeldreef 72, 9920 Lievegem.
    • Of geef jouw brief tegen ontvangstbewijs af aan het onthaal van één van de volgende contactpunten van de gemeente Lievegem, meer bepaald contactpunt Zomergem: Markt 1, contactpunt Waarschoot: Kerkstraat 7 en contactpunt Lovendegem: Centrumstraat 45.
    • Of stuur een e-mail aan omgeving@lievegem.be.