Hey, handigaard!

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en het redden van waardevolle spullen van de vuilnisbelt? Wil je een positieve impact hebben op onze gemeenschap? Dan hebben we jou nodig als een van onze geweldige vrijwilligers bij het Repair Café!

Omslagfoto: Elnur via Canva

Waarom vrijwilliger worden bij het Repair Café?

  • Maak een verschil: help medemensen door hun kapotte spullen nieuw leven in te blazen. Elke reparatie is een stap naar een duurzamere wereld.
  • Leer en deel vaardigheden: of je nu een ervaren klusser bent of gewoon geïnteresseerd in reparaties, bij ons kun je nieuwe vaardigheden leren en je kennis delen.
  • Gemeenschap: met het Repair Café willen we laten zien dat repareren leuk is, en vaak heel makkelijk. Wie niets om te repareren heeft? Die kan ook een kop koffie of thee komen drinken en een handje toesteken.

Wat doen onze vrijwilligers?

  • Repareren: elektronica, kleding, apparaten - we repareren van alles!
  • Begeleiden: help bezoekers begrijpen hoe ze zelf hun spullen kunnen repareren.
  • Duurzaamheid uitdragen: deel je kennis over duurzaam leven en help anderen bewust te worden van hun impact op het milieu.

Zin om mee te werken en materialen een tweede leven te geven?

Wil jij een verschil maken en deel uitmaken van een geweldige gemeenschap? Sluit je aan bij ons Repair Café als vrijwilliger en laat samen de magie van reparatie herleven! Je kan via omgeving@lievegem.be laten weten dat je samen met ons het Repair Café wil opstarten.