Energiefit-sessies

Wil je graag het energieverbruik van je woning verminderen zonder zware investeringen? Neem deel aan onze Energiefit-sessie en wij vertellen je handige tips en tricks.

Zinvolle tips in verstaanbare taal

Tijdens de Energiefit-sessies leer je hoe je op een eenvoudige manier je woning energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Je leert er alles over de meest zinvolle maatregelen om je energiefactuur naar beneden te halen én hoe je woning klimaatgezond te maken.

Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Je zal aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor- en nadelen ontdekken van verschillende materialen en technieken.

Je kan kiezen voor één of meedere Energiefit-sessies, telkens van 19.30 uur tot 21.00 uur:

  • Dinsdag 5 oktober 2021: Dakisolatie
  • Dinsdag 12 oktober 2021: Ventilatie
  • Dinsdag 19 oktober 2021: Raam- en muurisolatie
  • Donderdag 21 oktober 2021: Energiezuinig verwarmen

Deze sessies worden georganiseerd door Energiehuis Veneco in samenwerking met jouw gemeente, Fluvius en Dialoog.

Schrijf je vandaag nog in!

De Energiefit-sessies zijn gratis, indien je je vooraf registreert. Schrijf je snel in, want er zijn maximum 60 deelnemers toegelaten per sessie.

Groepsaankoop spouwmuurisolatie en hoogrendementsbeglazing

Wens je je spouwmuren te laten isoleren of je beglazing te laten vervangen? Schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvende expertise. Daarna ontvang je een voordelige offerte via de groepsaankoop van Energiehuis Veneco in samenwerking met de gemeente. Benovatiecoach Energent neemt alle zorgen uit jouw handen en begeleidt jou doorheen het hele traject.

Schrijf je in via www.veneco.be/spouwmuur of www.veneco.be/glas.