#drieisgoed

Lievegem doet elk jaar beroep op heel wat jong talent uit de gemeente. Om alle jongeren de kans te kunnen geven, lanceren we de campagne #drieisgoed. Want net als onze fusiegemeente, bestaan alle goede dingen uit drie. We laten de komende maanden verschillende jonge Lievegemnaren aan het woord over hun drie goede dingen aan een studentenjob of vrijwilligerswerk bij het lokaal bestuur van Lievegem.

Omslagfoto: lokaal bestuur Lievegem

Elk jaar doen we als lokaal bestuur beroep op het lokaal talent uit onze gemeente. Een hele poule aan jonge krachten staan ons bij om onze (extra) dienstverlening in vakantieperiodes op een kwalitatief niveau te houden. Je vindt ze vol energie op onze speelpleinen, aan het onthaal, in de buitenschoolse kinderopvang of als sportmonitor op verschillende sportactiviteiten.

Je bent jong en je wil wat (meer)

Maar waarom zou je als jongere jouw schoolvakantie nu spenderen aan een vakantiejob bij een lokaal bestuur? Wellicht omdat je nét iets 'meer' wil. Je wil niet alleen wat geld verdienen om je ticket voor een festival te kunnen boeken, je wil het liefst ook die tijd zinvol invullen. Een vakantiejob of vrijwilligerswerk bij een lokaal bestuur kan je dat bieden:

  • Je hebt een grote keuze aan maatschappelijk relevante jobs. Of het nu als onthaalmedewerker, kindbegeleider of speelpleinanimator is: je betekent altijd iets wezenlijks in het leven van een Lievegemnaar.
  • Je doet een - al dan niet eerste - werkervaring op waarbij je de ruimte en kansen krijgt om te leren.
  • Je wordt hier uiteraard correct voor vergoed: zowel in 'contanten' als in 'contenten'.

#drieisgoed

Nog niet overtuigd? Misschien kunnen Adani, Dion en Levita jou wel overhalen. Zij waren het afgelopen jaar bij ons aan de slag en vertellen over hun ervaring in de vorm van 'drie goede redenen' om als jongeling een vakantiejob of vrijwilligerswerk te doen bij ons lokaal bestuur. Hou de komende weken onze kanalen goed in de gaten en spot alle getuigenissen!

Meteen overtuigd? Hier vind je het volledige aanbod voor jonge actievelingen op zoek naar iets meer.