Aanbestedingsdossier Schouwbroekstraat goedgekeurd

Lievegem gaat dit jaar de staat van het wegdek en de riolering in de Schouwbroekstraat in Vinderhoute (het deel tussen Vredesdreef en Drongensesteenweg) aanpakken. Het college van burgemeester en schepenen heeft deze maand het aanbestedingsdossier goedgekeurd. De uitvoering van de werken is gepland voor het najaar van 2024.

Omslagfoto: Google Maps

De Schouwbroekstraat in deelgemeente Vinderhoute wordt deels heraangelegd. Tussen de huisnummers 1 en 15 is er geen of onvoldoende riolering voorzien. Tussen de huisnummers 1 en 15 wordt er riolering aangelegd. Het volledige traject tussen Drongensesteenweg en Vredesdreef krijgt een nieuw wegdek.

Nu het aanbestedingsdossier rond is kunnen we op zoek naar een geschikte aannemer. De werken zelf voorzien we voor dit najaar. Het lokaal bestuur voert deze werken uit samen met rioolbeheerder Farys. Het ontwerp werd eerder al goedgekeurd en sinds deze maand is het aanbestedingsdossier ook rond. Farys en Lievegem gaan nu op zoek naar een aannemer voor deze werken die geraamd zijn op 353.895,94 euro (excl. BTW).