Nieuw infomagazine op komst

Werk mee aan het nieuwe infomagazine voor Lievegem

In 2019 zullen de inwoners van Lovendegem, Waarschoot en Zomergem kunnen kennismaken met een nieuw gemeentelijk infomagazine.

Voor de ontwikkeling van dit magzeine werken we graag samen met u! We zijn op zoek naar 24 inwoners uit Lovendegem, Waarschoot en Zomergem die samen met de communicatiedienst het concept van het nieuwe tijdschrift zullen bedenken. Hebt u interesse om hieraan mee te werken? Stuur ten laatste op woensdag 15 september een mail naar de communicatiedienst of bezorg uw gegevens aan het onthaal van het gemeentehuis. Vermeldt uw adres, gsm-nummer en leeftijd en motiveer kort waarom u een waardevolle inbreng kan hebben in het nieuwe magazine. Uit alle kandidaten stellen we een evenwichtige werkgroep samen om aan de slag te gaan. Als u gekozen wordt voor de werkgroep, verwachten we dat u beschikbaar bent op 24 september in de namiddag of ’s avonds.

Enquête
Ook als u niet in de werkgroep zit, kan u een bijdrage leveren. Gedurende heel de maand september kunnen alle inwoners een enquête invullen om hun ideeën mee te geven voor dit magazine.

Vul hier de enquête in. Een gedrukte versie kunt u verkrijgen en ingevuld afgeven aan het onthaal in het gemeentehuis van Lovendegem, Waarschoot of Zomergem.